Dagplejemor…

Forleden dag, da jeg var i haven, fik jeg besøg af en hund. Ikke en hvilken som helst hund, men lige netop den jeg drømmer om, hvis jeg skulle ha en hund, en islandsk hyrdehund. Jeg gik ud og kiggede til begge sider – ingen ‘forældre’ i sigte. Jeg fandt en snor frem og indtalte, modvilligt, en besked på de tlf nr der stod på halsbåndet ;0)

Thai, som han hed, var glad og tillidsfuld  – vi gik tur frem og tilbage langs med vandet – man skulle tro vi havde gjort det mange gange før – jeg skævede op til himlen og tænkte på, om ham deroppe mon skulle have tænkt på mig…

2016-08-26 08.11.55

Men der kom selvfølgelig en bil, og Thai genkendte manden der stod ud. Det viste sig at han havde brug for en dagplejemor engang imellem – og det er så mig! Fredag passede jeg ham hele dagen, og vi gik tur og gik tur, og var i vandet 3 gange! Han vil meget gerne bade, og piler ned ad trappen fra badebroen meget hurtigere end mig. Det passede vældig fint med al det baderi – det var 30 graders varme.

2016-08-26 08.25.51

Der er også andre dyr i haven, et utal af meget store edderkopper. Her en korsedderkoppe-hun.  Stor, behåret og med et spind på ca 60 – 70 cm. Jeg er så heldig at jeg ikke er araknofobiker, så jeg kan nyde at se på både dyr og spind. September måned er helt fantastisk til det; de fugtige morgener afslører store mængder af edderkopper, som i tørre perioder er helt usynlige.

2016-08-24 20.44.28

Der er en overdådighed af blomster i haven lige nu, bare jeg vander nok, Pust, støn, jeg slæber nok 10 kander vand hver dag….

7 tanker om “Dagplejemor…”

 1. Nej søde Bente – men jeg har jo også en hundeven i Frida – hende går jeg ture med flere gange om ugen – nej Bente – det der med at sige farvel pludselig – det magter jeg ikke mere – jeg savner mine hunde forfærdelig meget – men ikke igen igennem et pludselig farvel uden at de har fået lov til at blive mætte og gamle af dage.
  Men nu er jeg jo også ved at blive en gammel dame.
  Bente du gør det så super godt, bare at du ved det.
  knus

  1. Kære Kirsten.
   Jeg forstår dig godt, men du var også igennem meget på det tidspunkt. Måske, når der går lidt tid, og hvad er det for noget vrøvl,
   at du er ved at være en gammel dame! Du er yngre end mig! Husk vi har kun eet liv, og det forpligter til at få mest muligt ud af det!
   knus Bente

   1. Kære Bente – jeg bliver 70 år til næste år og det skal fejres – og jeg har været igennem meget og meget mere til – som jeg ikke vil fortælle – har slet ikke tid lige nu til en dejlig vuffer og sker der os noget – er der ingen nær på der kan overtage vufferen. Uha Bent jeg gør alt muligt for at få det mest mulige ud af det. Det fandt jeg ud af for mange år siden – efter fire dødsfald og to gange kræft – det lærer man af. Men en vuffer er det bedste at snakke med – og lige nu er det Fridas ører der bliver så lange – at de er ved at nå ned til jorden!
    Knus og en rigtig dejlig dag til dig og meget mere til.

 2. Hej Bente,
  Tillykke med din nye titel af dagplejemor. Det må være det, man kalder en “win win situation”. Hunden ser bestemt også dejlig ud.
  Og flot buket💐. Skønt at kunne plukke en sådan buket i egen have😊.
  PS. Jeg håber det går bedre med din tand.

  1. Tak Ulla. Det er bestemt en win win. Faren har hentet komposten til mig!
   Det er lige netop derfor jeg MÅ have en have..
   Jeg skal op til tandlægen i dage igen; det gør stadigvæk ondt, men dog ikke som før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.