10 tanker om “Brandesjal”

 1. Smukt sjal – elsker sådan en facon, der både kan fungere som skuldervarmer og som helt-op-til-hagen-halstørklæde, når det er rigtig koldt. Farveskiftegarn i roligt selskab øger også anvendeligheden, og sådan et sjal med den lidt pebrede Noro og mange, mange masker fortjener at blive luftet tit. Jeg får tit noget forærende med farveskiftegarn i nogle kombinationer, jeg aldrig selv ville have fundet på, men det er nok bare min fantasi, der er lidt begrænset 🙂 Bruger du nogle ‘teknikker’, når du sammensætter farver, eller er det per intuition?

  1. Tak for de pæne ord; jeg ved godt at noro garn er dyrt, men jeg synes resultatet bliver derefter – farverne er sublime i deres rolige forløb, og du kan netop sætte så meget forskelligt til. Jeg bruger min intuition når jeg sætter farver sammen, og engang imellem bruger jeg en farvecirkel for at finde den farve, der fremhæver en anden mest muligt.

  1. Hej Britta.
   Du kan købe opskriften her hos mig. Den koster 40 kr, som du kan sende til mig hvis du har mobilepay, ellers får du mit kontonummer.
   venlig hilsen Bente

   1. Hej Bente.
    Jeg har mobil pay, jeg har ikke prøvet at bruge det, min bror har lige lagt det ind ;-), men jeg vil gerne prøve.
    men ellers hvis jeg får dit konto nr, så overføre jeg dem .

    Hilsen Britta

    1. Hej Britta. Det er så let, jeg sender dig lige mit tlfnr. via mail, og du kan få mit kontonr. også. Jeg bryder mig ikke om at skrive dem her i dette åbne forum. mvh Bente

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.