Balloner, cirkler…

Jeg tør ikke gå ud i det smukke vejr, men sender min mand på posthuset med 5 pakker! – held og lykke med strikkeriet til modtagerne. Det er en fantastisk følelse at have kreeret noget som andre får glæde af – det er jeg så taknemmelig for.

Jeg strikker på ‘noget’ som er sort cashmere (købt til halv pris for lææænge siden) i bunden og noro i bomber balloner eller cirkler.  Ideen er en sweater hvor cirklerne går over i helt sort med cirkler i ret og vrang. Men det kan blive lavet om mange gange …. måske noget med striber for at understrege cirklerne,  måske mindre og mindre cirkler….

2014-12-01 08.42.16

Jeg har en stor elefantgræs i haven –  jeg tror aldrig den har været så flot som i år …

2014-12-01 11.15.54

Her sidder Helga (opkaldt efter min mormor) hun er en ældre filtet nissekone, som Birgitte Krag Hansen lavede inden hun blev berømt. Det var mit held, så kunne jeg købe den uden at skulle tage lån i huset – det er mindst 25 år siden.

2014-12-01 11.16.26

 

2 tanker om “Balloner, cirkler…”

 1. Det ser raffineret ud! Følger spændt den videre udvikling på projektet!
  Elefantgræsset lyser op mellem alle de mørkebrune nuancer med en forunderlig lethed i toppens fjerduske.
  Hvor er hun sød.. Helga… Jeg har beundret Birgittes værker på udstillinger… Forrygende, hvad man kan med filtning… Jeg har ikke tålmodigheden til den form for uldudøvelse, men beundrer andres udfoldelser. Mine filtindkøb ligger i kalenderpakkerne… jeg må have købt nogen til mig selv næste gang!

  1. TAK skal du ha, Anne. Jeg er ret vild med det, må jeg indrømme, men jeg ved endnu ikke hvordan det udvikler sig.
   Birgitte udstillede i nærheden af mine forældre dengang for måske 30 år siden, jeg købte 4 af hendes nisser – det ville jeg dæleme ikke have råd til i dag!
   Hun er SÅ dygtig, jeg kunne godt tænke mig at komme på et kursus os hende… men så har jeg jo ikke tid til at strikke, man må prioritere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.