blommegardin og ego-ophæng…

Mavepine kan man få så let som ingenting her på matriklen – blommer og  mirabeller hænger i spandevis på træerne; Reine Clauderne er de bedste – mums – jeg må fryse nogen ned, ellers ender det galt.

2015-09-07 11.55.02

2015-09-07 11.54.36

Vi har én dunhammer! Det er imponerende, der er kun 3 siv, og planten er kun et par år. Set i den smukke sensommersol er den lille sø dejlig. Vi har rigtig mange guldsmede og nymfer, og når jeg sætter mig og luger, siger det ‘plop’ ‘plop’ – det er frøerne der hopper ned i bækken!

 2015-09-07 14.55.46

Jeg har fået en rigtig egoisthylde, jeg er nemlig ‘taskoman’. De kan ikke være der alle sammen,  men så kan jeg jo skifte lidt ud…

Min bluse er ved at tage form, den bliver god, tror jeg. Jeg er vild med farverne, og med en sort eller mørk brun T-shirt og bukser indenunder, kommer det til at se fint ud.

2015-09-07 10.48.31

Sutskoene matcher vist ikke helt……

8 tanker om “blommegardin og ego-ophæng…”

 1. Hej Bente, igen! Så må jeg jo vente til -16, det er ok. Jeg syntes jo det var en dejlig oplevelse i Brande!
  Du må lave et kit til den skønne trøje, var det ikke en rigtig go ide? 🙂 🙂 🙂
  Knus

 2. Det sørmesen godt ud – og I har en vidunderlig have – kan godt blive helt misundelig – blusen ser fantastisk godt ud – herlige farver.
  Mange mange hilsener her fra heden
  Kirsten

 3. Dejlige billeder fra din smukke have, smukt strik i dejlige farver og så en taskeknage, hvad kan man ønske sig mere, det ser rigtig dejlig ud, så pyt med at sutskoene ikke passer i farven, det synes jeg nu heller aldrig mine gør.
  Mange hilsner fra en der savner sit danske sommerhus,
  Marianne

  1. Lige nu, hvor det er så smukt sensommervejr, er her dejligt – men for et par dage siden, hvor vi fik henholdsvis 30 og 48 mm regn, var det ikke hyggeligt! Det er med at nyde de skønne dage. Tak for de fine kommentarer om mine billeder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.