Aftenhygge

Noget af det bedste ved sommerdage er aftenerne; jeg kan ikke nænne at gå ind i det varme hus, når køligheden endelig sænker sig sammen med tusmørket. Jeg tænder stearinlys og nyder de hvide blomster i haven, de lyser i mørket. Billedet er taget kl 22.20, og der er 50 meter ned til de hvide liljer der ses til venstre for ‘Annabelle’ – utroligt, synes jeg. Før det blev helt så mørkt, kom Futte hjem fra sin musejagt, og straks skulle den kæle med Mille, og smukkesere sig i armene på hunden…… jo, de lever som hund og kat – de er perlevenner! Jeg mangler kun 15 cm på det sidste ærme, så skal jeg til at ‘steeke’…….

2014-07-20 22.12.48

2014-07-20 22.12.57

2014-07-18 19.53.47

4 tanker om “Aftenhygge”

    1. Tak – ja, det er lige om snart; det er altid så dejligt når man nærmer sig målet. Vi har 2 hunde og 2 katte; de er meget gode venner – kattene sover klods op ad hundene i deres kurve, og de kæler når de mødes – da Futte var helt lille killing, lå den rullet sammen mellem forpoterne på én af hundene når den sov – rørende syn!

  1. Jeg ville ønske jeg var bedre til at sidde ude om aftenen. Det er så hyggeligt men af en eller anden grund søger jeg altid ind. Måske skal jeg have fat i mygge- og hyggelys og give det et forsøg mere 🙂
    Skønne venner der ligger der sidst på dagen!!

    1. Det må du gøre, jeg elsker tusmørke og den stilhed der følger med. Vi bor MEGET langt ude på landet og har kun den støj vi selv og vores dyr laver , og vi har ingen myg. Jeg har jo set du har et driverhus; ku du ikke starte der?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.