Æblerov og huetur…

Mit dejlige paradisæbletræ – Brændkjær – skulle have den fordel at æblerne bliver siddende lige til jul, med mindre jeg plukker dem. Det gør jeg ikke; træet er bestilt og plantet for fuglenes skyld. Helsyltede paradisæbler er ellers meget lækkert og ser fantastisk ud på et fad med steg og brunede kartofler….

Et billede af naboens James Grieve æbler, som jeg har fået – der går nok et par år før mit træ bærer!

En enkelt rose fra haven – der dufter himmelsk!

Og en hue!  Jeg skulle prøve at strikke på pind 10 med garnet, men det kunne mine arme ikke tåle. Jeg gjorde den færdig med de farver der var i det tykke garn, og tog huen på til købmanden. Vi har ikke haft varmt vand i 3 dage, og mit hår så ud derefter. Det blev noget af en oplevelse! Den første dame jeg mødte uden for butikken så måbende op og ned af mig, og i vinduesspejlet kunne jeg se, at hun drejede helt rundt om sig selv for at få det hele med. Inde i butikken blev jeg mødt med større smil  en sædvanligt, og det var meget tydeligt, at jeg tiltrak de mere alternative kunder i positiv forstand; de så ud til at mene at det var da lidt modigt at tage sådan en hue på – i de farver – i min alder- og jeg er sikker på,  at hvis jeg trænger til at møde/lære  nye mennesker at kende, så er det bare på med huen – den tiltrak de mennesker jeg synes er sjove at snakke med!

Nu vil jeg gå i gang med at sætte min væv op – det tar tid, og koncentration – og jeg har tiden!

Jeg har sået græs i mit nye ‘haverum’ – men det gir ikke nogen smukke billeder!

4 tanker om “Æblerov og huetur…”

 1. Wauw! Nåh hvis de ikke ved hvem du er i forvejen – så kender de da nu af udseende! Smukke smukke have og dejlige dig. Stort knus fra heden.

  1. Jeg håber de kan kende mig uden hue – jeg synes bare det var sådan en sjov oplevelse!
   Jeg har sået græs i mit nye haverum, og når det nu bliver fint vejr, håber jeg det kommer op.
   Selvknus fra stranden!

   1. Inde vejr – regnvejr her på heden! Jeg synes det var virkeligt frisk gjort – og selvfølgelig – praktisk og smart. Jeg selv er ved at lede efter opskrift på en hue – jeg skal til at strikke til Kemoheads – i løbet af næste år – så må jeg se, hvor mange huer jeg kan få strikket. Åh ja glæder mig til det fine vejr kommer. Lige nu er det en halsbetændelse der driller ! Knus og gode dage til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.