Repetition.

Så fik jeg pil i hænderne igen – det er længe siden, tre år tror jeg.  Og i modsætning til hvad de fleste tror, skal man lige have det ind i fingrene igen efter en længere pause. Jeg startede med at lave nogle havestativer; de er gode til at teste pilen, og til at repetere de forskellige teknikker. Ligesom der er ret og vrang i strik, er der faste teknikker i pilefletning – men det handler først og fremmest om  fornemmelse for pilen – det gør det trods alt ikke i strik.

20160616_201718

Mellem 2 store graner har jeg plantet en stor hortensia. Den kan blive 2 m høj og 1,5 m bred. Der er 2 kæmpestore knopper i, blomsten er stor som en desserttallerken…..

20160617_061929

Jeg er ved at have gravet græsset væk hvor der skal være planter – det er ikke nemt at se, græsset er helt visnet ned.

20160616_193520

I højbedene gror grøntsagerne lystigt, salaten har sat store tykke hoveder og jeg kunne lave persillesovs til hele Brunshuse!

 

3 tanker om “Repetition.”

 1. Persillesovs til hele Brunshuse…. Fin idé! Så er der nogle, der kommer med de nye kartofler, andre med den stegte flæsk – eller måske en kylling, og atter andre igen stiller med jordbærrene til dessert! En seddel op hos købmanden og du er godt begyndt på projekt-opbygning-af-cirkler i nabolaget😊
  Fine pile-ting. Det kan kun blive godt…..

  Ha, ha – det strander allerede i fødslen: vi har ingen købmand!
  Men vi har da et busskur, hvor man kan hænge sedler op…..

 2. Skøn have i fremgang!
  Er der ikke noget med at musklerne husker… at man “bare” skal have det i hænderne, så vender erindringen tilbage? Jeg tænker det er en vej mod at genfinde teknik og styrke i fingrene…
  Jeg tænkte på dig, da jeg beundrede pilefletterierne ved Hjørnholms stand i Skals.

  1. dejligt, nu fungerer min svarmulighed igen.
   Annemette Hjørnholm er én af de absolut dygtigste flettere vi har i DK.
   Så go bliver jeg aldrig! Kroppen husker, det er rigtigt, men jeg tror ikke på at den husker så minutiøst- fletteteknikken er sådan, at du skal hjælpe hukommelsen på vej. Det ville svare til, at dine hænder kan huske alle strikketeknikker, bare du begynder at strikke. Hvis nogen siger sådan som jeg forstår din beskrivelse, så vil jeg vove den påstand, at det er noget gedigent sludder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.