3 dages sommer …..

Det er helt vidunderligt, en forsmag på  det der kommer senere. Jeg har ikke noget imod at vente, bare det ikke varer for længe! Jeg håber Karl har tålmodighed lidt endnu; først skal den tørre, så skal den sendes med postnord – det tar nok 9 dage – så selvom hans fødselsdag er på søndag, tror jeg der går mindst en uge over.

Jeg har sendt billeder til ham på instagram, så han har set den før alle  andre, og erklæret sig tilfreds! – om det så var med trøjen eller med farmor – jeg håber det var begge dele! Farverne er meget klarere i virkeligheden.

Det er min udgave af Stephen Wests ‘reis’.  Sjov at strikke, men sen; det har taget mig 3 uger med 8 timer hver dag = over 160 timer. Det gør ikke spor, jeg er meget tilfreds med den, og hvis modtageren er glad, er jeg lykkelig! At det har taget så lang tid, er bla at det er vævestrik, trøjen er faktisk ‘dobbelt’. Og så tar det tid at tænke; det nistrede og det gule garn er Madelintosh, men da jeg kun havde de to fed, har det været et puslespil at sætte farverne sammen med mit eget garn, som er både strømpegarn og Charlotte Spagners håndfarvede merino.

Stigen  står der, fordi jeg er ved at lave  en ‘rosenbue’ uden bue.  Fra træet tv har jeg lagt en tyk gren over til huset th – nu venter vi så bare på at fruhein skal tage sig sammen til at vikle rosenrankerne om – det stikker så forbistret! Rosen er en ‘Celeste’, som er en meget smuk gammel,  duftende rose, der har mørkerøde knopper, men folder sig ud i rosa og bleger til hvid. Den kommer allerbedst til sin ret når den kan hænge ned…

Jeg elsker violer; jeg har både blå, lilla og hvide – og de vilde er meget talrige i år, mest i græsplænen!

At jeg har det godt i øjeblikket, fremgår vist af indlægget, men jeg skal passe på mig selv et godt stykke tid endnu…

 

8 tanker om “3 dages sommer …..”

 1. Hvor er den bare blevet flot Bente. Sikke en gave, den kommer både til at vække glæde, varme og opmærksomhed😊🙏

  1. Tusind tak Helle – jeg snakkede med ham i går, ville være sikker på at han ku li den. ‘Selvfølgelig ka jeg li den!’ var svaret.Nu håber jeg bare, at den ikke vækker så meget opmærksomhed, at han ikke vil gå i den. Men jeg tror han er cool nok!

 2. Så dejligt at se, at du igen er igang med din fingersnilde og kreativitet både i haven og med strikketøjet. Trøjen er bare så flot, jeg er sikker på, at det er et stolt barnebarn, der kommer til at bruge den. Dejligt, at du har det godt, pas nu godt på dig selv og nyd det dejlige vejr.

  1. Tak for de søde ord og tanker, Marianne. Jeg har nydt det dejlige vejr til at lave en ny terrasse, se næste indlæg.
   Trøjen er sendt med postnord; gad vide hvornår den når frem ….

 3. Dejligt at se hvordan lysten til haveprojektet er vendt tilbage. Spændende med de klatrerose. De er smukke.. Men jeg har opgivet roser.. Vi fungerer ikke sammen. Min have bliver med buske og bunddække.
  Bagerst i haven vil vi have en kvæde… Et minde om mødet med dig og den dejlige marmelade, jeg fik ud af dine kvæder. Hvad er bedst til det; æble eller pærekvæder?

  1. Pærekvæder er det jeg har erfaring med. Træet vokser meget hurtigt, og gav, da det var 7 år, over 200 kvæder. Og du har selv set størrelsen!
   Roser skal have sol og gødning – får de det, kvitterer de fantastisk. Men der findes da også rigtigt mange smukke blomstrende buske og bunddækkeplanter.
   Husk liljekonvaller.

 4. Hej Bente,
  fantastisk trøje, der findes jo ikke en magen til, så den skal nok gøre lykke og vække lidt misundelse blandt kammeraterne😊.
  Dejligt at se, at du er igang i haven igen, jeg er sikker på, at havearbejdet vil gøre dig godt, men tag det nu i små bidder, så du ikke får ondt. Fortsat god arbejdslyst og rigtig god fortsat bedring! Jeg glæder mig til flere havebilleder hen over sommeren😍.
  Kh. Ulla

  1. Tak for de søde ord, Ulla. Jeg har det ikke lige godt hver dag, derfor tog det lidt for lang tid at svare dig.
   Næste indlæg kommer til at handle mere om haven – nu har jeg været i den…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.